Thursday, June 21, 2012

Some good some bad

 Jag har tagit fram mitt staffli för att se om det är lättare att teckna på det viset och det var förvånansvärt behagligt. Någon gång ska jag skaffa mig ett riktigt ritbord men just nu har vi inte plats för ett. Jag är nöjd med denna teckningen. Jag gillar hennes uttryck.

Jag är inte alls nöjd med den här tjejen. Ögonen är döda. Hela teckningen är för mörk och kladdig.
 Övade lite på att teckna ögon och när jag blir frustrerad har jag en tendens att bara kladda över allting som jag gjort på öga nr 1.

I morgon är det midsommar då ska vi här hemma bara ta det lugnt.
Ha en underbar midsommar.
Kram,
Anita

4 comments:

Marita vs snojbi said...

Åhhh tänk om man kunde rita så fint som du.
Du är ju såååå himlans duktig

Kram

Cornelia said...

Du är vansinnigt självkritisk, men det är naturligtvis det som gör dej till den perfekta tecknaren, som du är.

Önskar dej och familjen en riktigt härlig midsommarhelg!

Päivi said...

Nu har jag lyckas bli följare. Hade så trög pc häromdagen så jag kom ingenstans. :)

Du är verkligen fantastiskt bra på att teckna! Så roligt att dessutom få se här i din blogg allt annat du gör förutom stämplar :)

Ha det bäst!

Anita said...

Hej och tack för alla fina ord de värmer verkligen.
Ja jag är väldigt kritisk när jag skissar. Jag lägger upp det mesta här och då även skissar som jag inte är nöjd med. När man skissar är man ju ute efter att öva på något specifikt och när jag inte når fram så kan jag inte vara nöjd även om bilden inte är dålig i sig. För mig är denna bloggen ett sätt att ha koll på mina framsteg och för att kunna bli bättre måste jag vara ärlig med mig själv och inte nöja mig med den nivån jag är på. Jag vill bli bättre, mycket bättre och det blir man bara om man kan se vad man behöver ändra på och sedan ändra på det. Kram på er alla. Kul att du också ville följa mig päivi. Kram,
Anita