Wednesday, November 27, 2013

Svacka över!

Min svacka är över. Jag fick ta mig i kragen och plugga. Jag ritar varje dag nu. Om man matar på så försvinner prestationsångesten för man hinner inte stressa över det. När jag fastnar på ngt så byter jag. Skissa skissa skissa.

Blyerts teckning som tog några timmar.




Snabba "gesture" skisser. Jag försöker  fånga rörelsen så fort som möjligt.
Försöker memorera de olika ytorna på ansiktet. Blev uttråkad och ritade ett skelett i stället. 

Försökte få med hennes vridning av överkroppen och den lätta lutningen av höfterna.
Snabb gesture skiss



Den här figuren bara gjorde jag. Färglagd med copic pennor.
Hej då.

Friday, November 15, 2013

Svacka.

Jag blir så trött på mig själv. Jag är inne i en sån där jobbig svacka (som jag har ibland). När jag är i den så känns allting negativt. Jag tvivlar på mig själv och känner att jag inte kan någonting. Nej men du är jätte duktig vet jag att jag skulle få höra då men när jag är i detta mörker kan jag inte ta det för sanning. Det är sånt man säger för att vara snäll och jag uppskattar tanken men det tar inte bort det faktum att jag suger. Det känns som att jag skändar pappret jag målar på. Utan en originell tanke i huvudet kladdar jag runt med penseln. Det är ett skämt. Känner mig värdelös på jobbet också. Det finns utrymme att vara hur kreativ som helst och jag har inte gjort ngt användbart alls. Inte ett skit. Jo 2 julkort av jag vet inte hur många som Eva skapade. BlablablaBuhu. Var bara tvungen att få ur mig lite av det negativa och detta är min blogg, här får jag skriva va fan jag vill (stackars er som läser detta nu). 

Jag är konsekvent inkonsekvent och det är tröttsamt. Det är som jag är inuti en tv och ngn annan har remoten och håller på att byta kanal hela tiden. Nu är du med i en komedi, nu en rysare, nu ett drama. Jag startar ngt med en tanke i huvudet och plötsligt är den som bortblåst och så vet jag inte vad jag håller på med.

Nu e jag trött, ska sova.

Målad i akvarell. Hade inte Eva stoppat mig hade jag kladdat över skiten.