Friday, November 15, 2013

Svacka.

Jag blir så trött på mig själv. Jag är inne i en sån där jobbig svacka (som jag har ibland). När jag är i den så känns allting negativt. Jag tvivlar på mig själv och känner att jag inte kan någonting. Nej men du är jätte duktig vet jag att jag skulle få höra då men när jag är i detta mörker kan jag inte ta det för sanning. Det är sånt man säger för att vara snäll och jag uppskattar tanken men det tar inte bort det faktum att jag suger. Det känns som att jag skändar pappret jag målar på. Utan en originell tanke i huvudet kladdar jag runt med penseln. Det är ett skämt. Känner mig värdelös på jobbet också. Det finns utrymme att vara hur kreativ som helst och jag har inte gjort ngt användbart alls. Inte ett skit. Jo 2 julkort av jag vet inte hur många som Eva skapade. BlablablaBuhu. Var bara tvungen att få ur mig lite av det negativa och detta är min blogg, här får jag skriva va fan jag vill (stackars er som läser detta nu). 

Jag är konsekvent inkonsekvent och det är tröttsamt. Det är som jag är inuti en tv och ngn annan har remoten och håller på att byta kanal hela tiden. Nu är du med i en komedi, nu en rysare, nu ett drama. Jag startar ngt med en tanke i huvudet och plötsligt är den som bortblåst och så vet jag inte vad jag håller på med.

Nu e jag trött, ska sova.

Målad i akvarell. Hade inte Eva stoppat mig hade jag kladdat över skiten.

2 comments:

Cornelia said...

Den där Eva är en bra tjej. Hon fick stopp på dej så att du inte sabbade den här urläckra målningen.

Jag VET att du inte är värdelös och jag är inte ett dugg "snäll" när jag säger det. Jag är rak och uppriktig och menar det jag säger. Sån är jag.

Du inser ju själv att du är i en svacka och vet du... du kommer att kravla dej upp ur den svackan och så ser du också hur jä*la bra och unik du är!

Håll ut. Du e grym, Anita!

Anita said...

Tack Cornelia. D e underligt när man är medveten om att man inte ser klart på saker och ting samtidigt som de falska känslorna är så starka. Då hjälper bara logik för mig och din kommentar är logisk. Tack, du har helt rätt. Jag ska inte bedömma ungt när jag är nere. Kram på dig.