Friday, September 5, 2014

Det var länge sen

Här har det varit tyst. Så mycket har hänt. Jag ska bli anställd på Rundqvist & Co och det är det perfekta stället för mig. Jag har ju jobbat med att teckna bilder till en film som ska gå på bolibompa. Filmen är baserad på boken "Pappa bor på fängelset" som min chef Eva Lindegren illustrerat. Jag är så tacksam för förtroendet för jag har aldrig gjort ett sådant stort jobb förut. Ska bli kul att se den på bolibompa.

Sen har jag sysslat med ett special project som jag inte hann färdigt med i tid. Det är en present till min bästa vän Jessica Larnings 40 års dag. I panik över att jag inte hunnit färdigt med projektet fick jag komma på en "så länge" present. Jag hittade en underbar bild på henne och hennes son som jag ritade av. De ser så fruktansvärt mysiga och glada ut på bilden så det var en fröjd att rita dem  men knäpp som jag är så vet jag aldrig om jag gjort ett bra jobb förrän jag får se andras reaktioner. Hon blev glad och grät en tår. Då kunde jag pusta ut. 

Sen måste jag teckna stämplar. Företaget har kommit i skymundan eftersom jag haft så mycket annat i huvudet. Jag tycker synd om mitt Design Team som inte fått några nya stämplar att jobba med på länge men det ska det bli ändring på. Om jag var ett djur så vore jag en sköldpadda. Jag rör mig långsamt, världen bara svischar förbi medans jag lunkar på i min egna takt. Jag måste äta när jag måste äta och sova när jag måste sova precis som Skalman kan jag inte strunta i de bitarna och det är garanterat frustrerande för min omgivning. Det som är bra är att jag alltid rör mig framåt. Sakta men säkert är mitt motto. Så jag ber omvärlden att ha tålamod med mig och att inte ta min seghet och ibland brist på kommunikation personligt för det är det inte. 

Ha en bra dag. Kram

2 comments:

Marita vs snojbi said...

Woooow sååå fiiint. Heeelt fantastiskt

Ska bli spännande och titta på bolibompa när de visar filmen.

Vi i DT teamet har ju flera fina stämplar att pyssla med så länge :))

Cornelia said...

Men himmmel å pannkaka! Jag har inte ens sett det här du har skrivit och nu är det snart två månader sedan?!

Att du får en anställning vet jag ju och det är såååååå himla kul att du får ett jobb som passar dej så perfekt som detta!

Du måste hojta till när filmen ska visas på Bolibompa för jag kommer att sitta bänkad med ögonen skärpta och bara njuta av dina bilder!

Kram!

Å du... vi har det vi gör ändå, i DT-t!